Meny

Meny

Dessert

 

Sjokolade ganache med smak av karamell,
pasjonsfrukt-krem, mandelmelkis. (L.M)                                              135,-

 

Brunt smør is, kakesmuler med
smak av laurbærblad, honning.  (L)                                                         135,-

5 RETTER                     695,-

H: HVETE / HE: HAVRE / BG: BYGG / SP: SPELT/ R: RUG / S: SKALLDYR / E: EGG / F: FISK / K: KJØTT / SO: SOYA / L: LAKTOSE /
HN: HASSELNØTTER / V: VALNØTTER / PE: PEKANNØTTER/ / SF: STEINFRUKT /KO : KOKKOSNØTT /SP SPOR AV NØTTER /
BF : BELGFRUKTER / M: MANDLER / SE: SELLERI / SEN: SENNEP / SES: SESAMFRØ / B: BLØTDYR /
SO2: SVOVELDIOKSID OG SULFIT

Ask meny

Lunsjmeny serveres hver dag til kl 16:00

– Serveres mellom kl 12:00-16:00 –

Ribbesandwich
Med fritert purreløk, salat og bearnaise
245,-
(g.e)

Skagensandwich
Skagenrøre, fersk dill, dillgelé og ørretrogn
249,-
(g.e.l.s)

Gravlakssandwich
Dill, capers, eggekrem, sennepsmajones, ørretrogn og
puffet bokhvete

259,-
(g.f.l.sen)

Kremetfiskesuppe
Dagens utvalg av fisk og skalldyr, serveres med brød og
smør

259,-
(f.l.g.b)

Ceasar salat
Med romanosalat, marinert kylling, krutonger, permegiano
ost og bacon.

279,-
(h.n)

Chevre salat
Med fiken, hasselnøtter og lokal honning.
279,-
(hn)

– Serveres hele dagen –

Moules frites
Blåskjell i kremet saus med hvitløk, sjalottløk og dill.
Serveres med pommes frites og aioli.
289,-
(so2.bl.m.e.g)

Ask burger
Hjemmelaget burger med røkt snefrisk, bbq saus, bacon,
cheddar og karamellisert løk. Serveres med fries og aioli.
295,-
(l.h)

Osteplanke
Norske oster med dagens garnityr.
295,-
(l.h)

Spekemat
Utvalg av norsk spekemat med dagens garnityr
295,-
(h)

Loke meny

Østers

Med dagens variasjon, spør din servitør
(Bl,So2)

1 stk     58,-

3 stk     
170,-

 

 6 stk     320,-

12 stk     
650,-

Biff

Ytrefilet av norsk okse
469,-
Serveres med brokkolini, syltet løk, fries og bearnaise
(k.e.l)

 

Tilbehør

Bakte småpoteter
Pommes frites
Potetpuré (l)
Grønn salat med tomat, rødløk og
Balsamico

 Pris 59,- /stk

Forretter

Gravlaks
Dill, capers, eggekrem, puffet bokhvete, ørretrogn.og
sennepsmajones.
199,-
(f.l.sen)

Rakfisk
Vellagret rakfisk fra Wangensten, seterrømme, rødløk,
hjertesalat og potetlefse.
199,-
(h.l)

Røkt andebryst
Tindved, gulrot, redusert gulrot og brunet smør.
209,-
(l)

Hovedretter

Pannestekt torsk
Mandelpotetpuré, sopp- og kyllingbuljong med lardo,
syltede urter, tapioka og røkt bacon.
399,-
(f.k.l)

Hjort
Sellerirot, grønnkål, rosettkål, rotmos, tyttebær og
kremet viltsaus. Bakte poteter med dijon og gressløk.
415,-
(l.sen)

Juletallerken
Svineribbe, medisterpølse, rødkål, syltede valnøtter,
poteter og ribbesjy.
429,-
(k.v.h)

Desserter

Bestemors krumkake
Krumkake, mascarponekrem, multer og brunost-is.
169,-
(hv.l)

Riskrem
Med kirsebær og karamellisert melkesjokolade
169,-
(l.e)

Lune plommer
Med stjerneanissabayonne, ristede hasselnøtter, revet
valronasjokolade og is på brunet smør
169,-
(ha.l.e)

Sjokoladefondant
Med husets vaniljeis og sjokoladesmuler
169,-
(h.l.sp.e)

3-Retters menu  699, –

5-Retters menu  899, –

Vinpakke 3-retters  489, –

Vinpakke 5-retters  699, –

3* Valgfri innenfor kategoriene forrett – hovedrett – dessert
5* Gravlaks – andebryst – torsk – hjort – valgfri dessert

Alle våre retter kan bestilles som
barneporsjon for halv pris

G : Glutenholdig korn / Sk : Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter
Soy: Soya /
M: Melk / N: Nøtter / Sel: Selleri / Sen: Sennep / Ses: Sesamfrø
So2: Svoveldioksid og sulfitt /
Bl: Bløtdyr