Ask meny
Lunsjmeny serveres hver dag til kl 16:00
– Serveres mellom kl 12:00-16:00 –
Biffsandwich
Ytrefilet av okse, dijon, syltet løk og bearnaise på
landbrød
259,-
(h.k.sen)
Skagensandwich
Skagenrøre, fersk dill, dillgelé og ørretrogn
249,-
(g.e.l.s)
Loke Toast
Soltørket tomat, serranoskinke fra Ask Gård,
Holtefjell XO på landbrød
259,-
(hv.l.k)
Caesar Salat
Med romanosalat, marinert kylling, krutonger, permegiano
og bacon
279,-
(h.n)
Chevre salat
Chevre, fiken, hasselnøtter og honningdressing.
279,-
(hn)
Loke meny
– Serveres hele dagen –
Moules frites
Blåskjell i kremet saus med hvitløk, sjalottløk og dill.
Serveres med pommes frites og aioli.
289,-
(so2.bl.m.e.g)
Ask smash burger
Hjemmelaget smash burger på høyrygg av okse,
karamellisert løk, cheddar, bacon, hjemmelaget BBQ-saus,
aioli og ketchup. Se tillegg for potetvalg.
225,-
(k.h.l)
Osteplanke
Norske oster med dagens garnityr.
295,-
(h.hn.sp.m)
Spekemat fra Ask Gård
Spekemat fra Ask Gård med dagens garntyr.
295,-
(h.m)
Østers
Med dagens variasjon, spør din servitør
(Bl,So2)
1 stk 58,-
3 stk 170,-
6 stk 320,-
12 stk 650,-
Biff
Ytrefilet av norsk okse
429,-
Serveres med grillet broccolini og sopp. Valg mellom
peppersaus og bearnaise. Se tillegg for potetvalg
(hv.l.e)
Tillegg
Fries
69,-
Parmesanfries
Fries, revet parteggiano
99,-
(l)
Dirty Fries
Fries, parmeggiano, bacon, gressløk
129,-
(l.k)
Potetpurè
Mandelpotetpuré med gressløk
79,-
(l)
Bakte småpoteter
Bakte småpoteter, gressløk
69,-
Forretter
– Serveres tirsdag – lørdag fra klokken 16, søndag fra klokken 14 –
Torskemoussoline
Sitron og purresaus, purreolje, fritert purre og
ørretrogn
200,-
(l.e)
Oksetartar
Ytrefilet av norsk okse, capersmayo, puffet bokhvete
og beter på fire måter
219,-
(e.sen.SO2)
Flambert chevre
Flambert chevre, saltbakte beter, fritert capers og
hasselnøtter. Kan gjøres vegansk
199,-
(l.hn)
Hovedretter
Pannestekt kveite
Mandelpotetpuré med spinat og bakt hvitløk, eple
beurre blanc, eple og fennikelsalat
399,-
(l)
Kalv
Kalveculotte, pastinakkpuré, sautert pastinakk og svartkål, ripsgelé, ristede
poteter og dyp rødvinssaus
415,-
(l)
Vegetar
Bakt brokkoli, confit kongeøsterssopp, chilliolje,
peanøtter, parmeggiano og muhammarasaus.
Kan gjøres vegansk.
399,-
(pe.v)
Desserter
Sjokoladefondant
Husets mørke sjokoladefondant, krystallisert sjokolade,
bjørnebærkompott og kremet is laget på portvin.
169,-
(hv.l.sp.e)
Bringebærmousse
Bringebærsorbet og bringebærsjokolade.
169,-
(l.sp)
Kokos panna cotta (V)
Lime og myntegelé, kiwi sorbet.
179,-
3-Retters meny 699, –
5-Retters meny 899, –
Vinpakke 3-retters 529, –
Vinpakke 5-retters 749, –
3* Valgfri innenfor kategoriene forrett – hovedrett – dessert
5* Moussoline – oksetartar – kveite – kalv – valgfri dessert