Meny

Meny

Dessert

 

Sjokolade ganache med smak av karamell,
pasjonsfrukt-krem, mandelmelkis. (L.M)                                              135,-

 

Brunt smør is, kakesmuler med
smak av laurbærblad, honning.  (L)                                                         135,-

5 RETTER                     695,-

H: HVETE / HE: HAVRE / BG: BYGG / SP: SPELT/ R: RUG / S: SKALLDYR / E: EGG / F: FISK / K: KJØTT / SO: SOYA / L: LAKTOSE /
HN: HASSELNØTTER / V: VALNØTTER / PE: PEKANNØTTER/ / SF: STEINFRUKT /KO : KOKKOSNØTT /SP SPOR AV NØTTER /
BF : BELGFRUKTER / M: MANDLER / SE: SELLERI / SEN: SENNEP / SES: SESAMFRØ / B: BLØTDYR /
SO2: SVOVELDIOKSID OG SULFIT

Ask meny

Lunsjmeny serveres hver dag til kl 16:00

Biffsandwich
med fritert purreløk, salat og bearnaise
245,-
(g.e)

Skagensandwich
Skagenrøre, fersk dill, dillgelé og ørretrogn
229,-
(g.e.l.s)

Ceasar salat
Med romanosalat, marinert kylling, krutonger, permegiano.
239,-
(m.n)

Chevre salat
Med fiken, hasselnøtter og lokal honning.
239,-
(hn)

Moules frites
Blåskjell i kremet saus med hvitløk, sjalottløk og dill.
Serveres med pommes frites og aioli.
269,-
(so2.bl.m.e.g)

Ask burger
Hjemmelaget burger med røkt snefrisk, bacon, cheddar og
karamellisert løk. Serveres med fries og aioli.
275,-
(l.h)

Osteplanke
Norske oster med dagens garnityr.
259,-
(l.h)

Spekemat
Utvalg av norsk spekemat med dagens garnityr
259,-
(h)

Loke meny

Østers

Med dagens variasjon, spør din servitør
(Bl,So2)

1 stk     58,-

3 stk     
170,-

 

 6 stk     320,-

12 stk     
650,-

Biffmeny

Ytrefilet
439,-

Entrecôte
499,-

Tomahawk ca 1100g
Passer til 2-3 personer
1449,-

 

Alle biffer serveres med grillede grønnsaker og béarnaise
(k.e.l)

Tilbehør

Bakte småpoteter
Pommes frites
Potetpuré (l)
Grønn salat med tomat, rødløk og
Balsamico

 Pris 59,- /stk

Forretter

Lange
Bacon, mandelpotetskum, sølvløk, syltet
dillstilk og brunet smør.

199,-
(f.l)

Kyllingballotine
Kylling fra Stange Gård, lokale kantareller, karamellisert
selleri, kamomille, biepollen og soppreduksjon.

189,-
(h.l)

Surdeignstoast med kntareller
Steinsoppmajo, gressløkgelé, parmesan og potetgull.
189,-
(h.l)

Hovedretter

Kveite
Mandelpotetpuré, blåskjell fra Kragerø. tomat og
broccolini.

389,-
(f.l.b)

Ytrefilet av kalv
Persillerot, peppergelé, hasselnøtter, capers og
rødvinssaus.

399,-
(ha)

Stekt blomkål
Gulrotpuré, capers, hasseønøtter, hylleblomstgelé og
ramsløkolje og bakt potet.

339,-
(N)

Desserter

159,- /stk

Karamellisert eple, krystallisert hvit
sjokolade og vaniljeis. 
(l.sp)

Mørk sjokolademousse, panna cotta og
bringebærsorbet.
(l.e.sp)

3-Retters menu  699, –

5-Retters menu  899, –

Vinpakke 3-retters  449, –

Vinpakke 5-retters  649, –

Alle våre retter kan bestilles som
barneporsjon for halv pris

G : Glutenholdig korn / Sk : Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter
Soy: Soya /
M: Melk / N: Nøtter / Sel: Selleri / Sen: Sennep / Ses: Sesamfrø
So2: Svoveldioksid og sulfitt /
Bl: Bløtdyr