Dessert
Sjokolade ganache med smak av karamell,
pasjonsfrukt-krem, mandelmelkis. (L.M) 135,-
Brunt smør is, kakesmuler med
smak av laurbærblad, honning. (L) 135,-
5 RETTER 695,-
Ask meny
Lunsjmeny serveres hver dag til kl 16:00
Biffsandwich
med fritert purreløk, salat og bearnaise
245,-
(g.e)
Skagensandwich
Skagenrøre, fersk dill, dillgelé og ørretrogn
229,-
(g.e.l.s)
Ceasar salat
Med romanosalat, marinert kylling, krutonger, permegiano.
239,-
(m.n)
Chevre salat
Med fiken, hasselnøtter og lokal honning.
239,-
(hn)
Moules frites
Blåskjell i kremet saus med hvitløk, sjalottløk og dill.
Serveres med pommes frites og aioli.
269,-
(so2.bl.m.e.g)
Ask burger
Hjemmelaget burger med røkt snefrisk, bacon, cheddar og
karamellisert løk. Serveres med fries og aioli.
275,-
(l.h)
Osteplanke
Norske oster med dagens garnityr.
259,-
(l.h)
Spekemat
Utvalg av norsk spekemat med dagens garnityr
259,-
(h)
Loke meny
Østers
Med dagens variasjon, spør din servitør
(Bl,So2)
1 stk 58,-
3 stk 170,-
6 stk 320,-
12 stk 650,-
Biffmeny
Ytrefilet
439,-
Entrecôte
499,-
Tomahawk ca 1100g
Passer til 2-3 personer
1449,-
Alle biffer serveres med grillede grønnsaker og béarnaise
(k.e.l)
Tilbehør
Bakte småpoteter
Pommes frites
Potetpuré (l)
Grønn salat med tomat, rødløk og
Balsamico
Pris 59,- /stk
Forretter
Lange
Bacon, mandelpotetskum, sølvløk, syltet
dillstilk og brunet smør.
199,-
(f.l)
Kyllingballotine
Kylling fra Stange Gård, lokale kantareller, karamellisert
selleri, kamomille, biepollen og soppreduksjon.
189,-
(h.l)
Surdeignstoast med kntareller
Steinsoppmajo, gressløkgelé, parmesan og potetgull.
189,-
(h.l)
Hovedretter
Kveite
Mandelpotetpuré, blåskjell fra Kragerø. tomat og
broccolini.
389,-
(f.l.b)
Ytrefilet av kalv
Persillerot, peppergelé, hasselnøtter, capers og
rødvinssaus.
399,-
(ha)
Stekt blomkål
Gulrotpuré, capers, hasseønøtter, hylleblomstgelé og
ramsløkolje og bakt potet.
339,-
(N)
Desserter
159,- /stk
Karamellisert eple, krystallisert hvit
sjokolade og vaniljeis. (l.sp)
Mørk sjokolademousse, panna cotta og
bringebærsorbet. (l.e.sp)