Meny

Meny

Ask meny

Lunsjmeny serveres hver dag til kl 16:00

– Serveres mellom kl 12:00-16:00 –

Biffsandwich
Ytrefilet av okse, dijon, syltet løk og bearnaise på
landbrød

259,-
(h.k.sen)

Skagensandwich
Skagenrøre, fersk dill, dillgelé og ørretrogn
249,-
(g.e.l.s)

Loke Toast
Soltørket tomat, serranoskinke fra Ask Gård,
Holtefjell XO på landbrød

259,-
(hv.l.k)

Caesar Salat
Med romanosalat, marinert kylling, krutonger, permegiano
og bacon

279,-
(h.n)

Chevre salat
Chevre, fiken, hasselnøtter og honningdressing.
279,-
(hn)

Loke meny

– Serveres hele dagen –

Moules frites
Blåskjell i kremet saus med hvitløk, sjalottløk og dill.
Serveres med pommes frites og aioli.
289,-
(so2.bl.m.e.g)

Ask smash burger
Hjemmelaget smash burger på høyrygg av okse,
karamellisert løk, cheddar, bacon, hjemmelaget BBQ-saus,
aioli og ketchup. Se tillegg for potetvalg.
225,-
(k.h.l)

Osteplanke
Norske oster med dagens garnityr.
295,-
(h.hn.sp.m)

Spekemat fra Ask Gård
Spekemat fra Ask Gård med dagens garntyr.
295,-
(h.m)

Østers

Med dagens variasjon, spør din servitør
(Bl,So2)

1 stk     58,-

3 stk     
170,-

 

 6 stk     320,-

12 stk     
650,-

Biff

Ytrefilet av norsk okse
429,-
Serveres med grillet broccolini og sopp. Valg mellom
peppersaus og bearnaise. Se tillegg for potetvalg

(hv.l.e)

 

Tillegg

Fries
69,-

Parmesanfries
Fries, revet parteggiano
99,-
(l)

Dirty Fries
Fries, parmeggiano, bacon, gressløk
129,-
(l.k)

Potetpurè
Mandelpotetpuré med gressløk
79,-
(l)

Bakte småpoteter
Bakte småpoteter, gressløk
69,-

 

 

Forretter

– Serveres tirsdag – lørdag fra klokken 16, søndag fra klokken 14 –

 

Torskemoussoline
Sitron og purresaus, purreolje, fritert purre og
ørretrogn

200,-
(l.e)

Oksetartar
Ytrefilet av norsk okse, capersmayo, puffet bokhvete
og beter på fire måter

219,-
(e.sen.SO2)

Flambert chevre
Flambert chevre, saltbakte beter, fritert capers og
hasselnøtter. Kan gjøres vegansk

199,-
(l.hn)

Hovedretter

Pannestekt kveite
Mandelpotetpuré med spinat og bakt hvitløk, eple
beurre blanc, eple og fennikelsalat
399,-
(l)

Kalv
Kalveculotte, pastinakkpuré, sautert pastinakk og svartkål, ripsgelé, ristede
poteter og dyp rødvinssaus
415,-
(l)

Vegetar
Bakt brokkoli, confit kongeøsterssopp, chilliolje,
peanøtter, parmeggiano og muhammarasaus.
Kan gjøres vegansk
.
399,-
(pe.v)

Desserter

Sjokoladefondant
Husets mørke sjokoladefondant, krystallisert sjokolade,
bjørnebærkompott og kremet is laget på portvin.
169,-
(hv.l.sp.e)


Bringebærmousse

Bringebærsorbet og bringebærsjokolade.
169,-
(l.sp)

Kokos panna cotta (V)
Lime og myntegelé, kiwi sorbet.
179,-

3-Retters meny  699, –

5-Retters meny  899, –

Vinpakke 3-retters  529, –

Vinpakke 5-retters  749, –

3* Valgfri innenfor kategoriene forrett – hovedrett – dessert
5* Moussoline – oksetartar – kveite – kalv – valgfri dessert

Alle våre hovedretter kan bestilles i
halv porsjon til halv pris.
Tilbudet er forbeholdt barn.