Dessert
Sjokolade ganache med smak av karamell,
pasjonsfrukt-krem, mandelmelkis. (L.M) 135,-
Brunt smør is, kakesmuler med
smak av laurbærblad, honning. (L) 135,-
5 RETTER 695,-
FORRETTER
Norske østers – Spør om dagens variasjon.
52,- stk
(B.SO2.L)
Assortert norsk spekemat med dagens garnityr
198,-
(K.L.H.HN.V.M)
Ørret med hvite asparges fra Pfals, mandler og
sandefjord smør
179,- (F.L)
Oksetartar, nordisk pesto med ramsløk, ramsløk gele, tørket
og gravet eggeplomme med puffet bokhvete
184,- (K.E.SO2)
Løyrom, Svele, rødløk, rømme fra røros
30g 279,- / 15g 139,- (L.F.H)
HOVEDRETTER
Fjellrøye, syrlig hollandaise, blomkål og agrukgele
328,-,-(F.L)
Andebryst, potetkake, jordskokk og sjysaus med einebær og rips
(kan endres til oksefilet)
365,- (L.K)
Ytrefilet av okse, grønn asparges, hollandaise, estragon
olje
378,- (K.E.L)
DESSERTER
Karamellisert sjokolademousse, rips quenelle,
yoghurt sorbet
135,-(L.SN.E.H)
Butterdeig med epler, syrlig eplegele med valnøtt-is
135,-(L.H)
Utvalg av norske oster med dagens garnityr
182,- (L.HN.V.H)
Petit Four, utvalg av småkaker og konfekt 3-biter.
135,- (L.SN.H)
5-retter
695,-
MENU
STARTER
Norwegian oysters – Ask about today’s variation.
52,- /pcs (B.SO2.L)
Assorted Norwegian cured meats with today’s garnish
198,- (K.L.H.HN.V.M)
Trout with white asparagus from Pfals, almonds and
sandefjord butter
179,- (F.L)
Beef tartare, Nordic pesto with spring onion, spring onion jelly,
dried and dug egg yolk with puffed buckwheat
184,- (K.E.SO2)
Løyrom, Svele, red onion, sour cream from røros
30g 279,- / 15g 139,- (L.F.H)
Main courses
Mountain char, sour hollandaise, cauliflower and
cucumber jelly
328,- (F.L)
Duck breast, potato cake, Jerusalem artichoke and gravy with juniper
berries and currants
365, – (L.K)
Beef tenderloin, green asparagus, hollandaise, tarragon oil
378,- (K.E.L)
Mussels in creamy sauce with shallots and dill
Serve with bread and butter
265,- (B.L.H)
Desserts
Caramelized chocolate mousse, currant quenelle,
yogurt sorbet
135,- (L.SN.E.H)
Puff pastry with apples, sour apple jelly with walnut ice cream
135,- (L.H)
Selection of Norwegian cheeses with today’s garnish
182,- (L.HN.V.H)
Petit Four, selection of cookies and 3-piece confectionery.
135,- (L.SN.H)
5-course meal
695, –