Dessert
Sjokolade ganache med smak av karamell,
pasjonsfrukt-krem, mandelmelkis. (L.M) 135,-
Brunt smør is, kakesmuler med
smak av laurbærblad, honning. (L) 135,-
5 RETTER 695,-
Ask meny
Lunsjmeny serveres hver dag til kl 16:00
– Serveres mellom kl 12:00-16:00 –
Biffsandwich
Ytrefilet av okse, dijon, syltet løk og bearnaise på
landbrød
259,-
(h.k.sen)
Skagensandwich
Skagenrøre, fersk dill, dillgelé og ørretrogn
249,-
(g.e.l.s)
Loke Toast
Soltørket tomat, serranoskinke fra Ask Gård,
Holtefjell XO på landbrød
279,-
(hv.l.k)
Caesar Salat
Med romanosalat, marinert kylling, krutonger, permegiano
og bacon
279,-
(h.n)
Chevre salat
Med fiken, hasselnøtter og lokal honning.
279,-
(hn)
Betebruschetta – pr stk
Landbrød, saltbakte beter, hasselnøtter og fritert capers
99,-
(hn)
Loke meny
– Serveres hele dagen –
Moules frites
Blåskjell i kremet saus med hvitløk, sjalottløk og dill.
Serveres med pommes frites og aioli.
289,-
(so2.bl.m.e.g)
Ask smash burger
Hjemmelaget smash burger på høyrygg av okse,
karamellisert løk, cheddar, bacon, hjemmelaget BBQ-saus
og ketchup. Se tillegg for potetvalg
295,-
(k.h.l)
Osteplanke
Norske oster med dagens garnityr.
295,-
(l.h)
Spekemat fra Ask Gård
Utvalg av norsk spekemat med dagens garnityr
295,-
(h)
Østers
Med dagens variasjon, spør din servitør
(Bl,So2)
1 stk 58,-
3 stk 170,-
6 stk 320,-
12 stk 650,-
Biff
Ytrefilet av norsk okse
429,-
Seerveres med honninglaserte rotgrønnsaker og
bearnaise. Se tillegg for potetvalg
(k.l.e)
Tillegg
Fries
69,-
Parmesanfries
Fries, revet parteggiano
99,-
(i)
Dirty Fries
Fries, parmeggiano, bacon, gressløk
129,-
(l.k)
Potetpurè
Mandelpotetpuré med gressløk
79,-
(l)
Bakte småpoteter
Bakte småpoteter, gressløk
69,-
Forretter
Kamskjell
Oslosaus, blomkålpuré, salturt og skalldyrskum
209,-
(s.l.so2)
Tynnskåret hjort
Bakt eplepuré, syltet eple, peppermajones, fritert
capers, jordskokkchips, revet Holtefjell XO
219,-
(k.l)
Flambert chevre
Flambert chevre, saltbakte beter, fritert capers og
hasselnøtter. Kan gjøres vegansk
199,-
(l.hn)
Hovedretter
Pannestekt skrei
Mandelpotetpuré, mandelpotetgull, champagnesaus og
avrugakaviar
399,-
(f.l)
Fjærkre
And- og kyllingbryst fra Holte Gård, bacon, vinterkål,
pommes anna med røkt rørossmør og krydret
rødvinssaus
415,-
(k.l)
Vegetar
Fast innslag er under utforming. Spør din servitør for
dagens rett.
399,-
Desserter
Lys sjokolademousse
Krystallisert hvit sjokolade, appelsingelé, is laget på
kaffe
169,-
(hv.l)
Sjokoladefondant
Husets mørke sjokoladefondant, krystallisert sjokolade,
hjemmelaget vaniljeis
169,-
(h.l.sp.e)
Solbær claftouis
Vaniljekrem, puffede gresskarkjerner, solbærsorbet
179,-
(hv.l.e)
3-Retters meny 699, –
5-Retters meny 899, –
Vinpakke 3-retters 489, –
Vinpakke 5-retters 699, –
3* Valgfri innenfor kategoriene forrett – hovedrett – dessert
5* Kamskjell- tynnskåret hjort – skrei – fjærkre – valgfri dessert
Spør oss om våre vegetaralternativer for 3- og 5-retter