Dessert
Sjokolade ganache med smak av karamell,
pasjonsfrukt-krem, mandelmelkis. (L.M) 135,-
Brunt smør is, kakesmuler med
smak av laurbærblad, honning. (L) 135,-
5 RETTER 695,-
Ask meny
Lunsjmeny serveres hver dag til kl 16:00
– Serveres mellom kl 12:00-16:00 –
Ribbesandwich
Med fritert purreløk, salat og bearnaise
245,-
(g.e)
Skagensandwich
Skagenrøre, fersk dill, dillgelé og ørretrogn
249,-
(g.e.l.s)
Gravlakssandwich
Dill, capers, eggekrem, sennepsmajones, ørretrogn og
puffet bokhvete
259,-
(g.f.l.sen)
Kremetfiskesuppe
Dagens utvalg av fisk og skalldyr, serveres med brød og
smør
259,-
(f.l.g.b)
Ceasar salat
Med romanosalat, marinert kylling, krutonger, permegiano
ost og bacon.
279,-
(h.n)
Chevre salat
Med fiken, hasselnøtter og lokal honning.
279,-
(hn)
– Serveres hele dagen –
Moules frites
Blåskjell i kremet saus med hvitløk, sjalottløk og dill.
Serveres med pommes frites og aioli.
289,-
(so2.bl.m.e.g)
Ask burger
Hjemmelaget burger med røkt snefrisk, bbq saus, bacon,
cheddar og karamellisert løk. Serveres med fries og aioli.
295,-
(l.h)
Osteplanke
Norske oster med dagens garnityr.
295,-
(l.h)
Spekemat
Utvalg av norsk spekemat med dagens garnityr
295,-
(h)
Loke meny
Østers
Med dagens variasjon, spør din servitør
(Bl,So2)
1 stk 58,-
3 stk 170,-
6 stk 320,-
12 stk 650,-
Biff
Ytrefilet av norsk okse
469,-
Serveres med brokkolini, syltet løk, fries og bearnaise
(k.e.l)
Tilbehør
Bakte småpoteter
Pommes frites
Potetpuré (l)
Grønn salat med tomat, rødløk og
Balsamico
Pris 59,- /stk
Forretter
Gravlaks
Dill, capers, eggekrem, puffet bokhvete, ørretrogn.og
sennepsmajones.
199,-
(f.l.sen)
Rakfisk
Vellagret rakfisk fra Wangensten, seterrømme, rødløk,
hjertesalat og potetlefse.
199,-
(h.l)
Røkt andebryst
Tindved, gulrot, redusert gulrot og brunet smør.
209,-
(l)
Hovedretter
Pannestekt torsk
Mandelpotetpuré, sopp- og kyllingbuljong med lardo,
syltede urter, tapioka og røkt bacon.
399,-
(f.k.l)
Hjort
Sellerirot, grønnkål, rosettkål, rotmos, tyttebær og
kremet viltsaus. Bakte poteter med dijon og gressløk.
415,-
(l.sen)
Juletallerken
Svineribbe, medisterpølse, rødkål, syltede valnøtter,
poteter og ribbesjy.
429,-
(k.v.h)
Desserter
Bestemors krumkake
Krumkake, mascarponekrem, multer og brunost-is.
169,-
(hv.l)
Riskrem
Med kirsebær og karamellisert melkesjokolade
169,-
(l.e)
Lune plommer
Med stjerneanissabayonne, ristede hasselnøtter, revet
valronasjokolade og is på brunet smør
169,-
(ha.l.e)
Sjokoladefondant
Med husets vaniljeis og sjokoladesmuler
169,-
(h.l.sp.e)
3-Retters menu 699, –
5-Retters menu 899, –
Vinpakke 3-retters 489, –
Vinpakke 5-retters 699, –
3* Valgfri innenfor kategoriene forrett – hovedrett – dessert
5* Gravlaks – andebryst – torsk – hjort – valgfri dessert