Nyttig ugress
Det er kanskje høsten man først og fremst forbinder med sanking, men også på våren og sommeren kan man finne ville, spiselige vekster utendørs. Hos Ask & Loke har vi[…]
Det er kanskje høsten man først og fremst forbinder med sanking, men også på våren og sommeren kan man finne ville, spiselige vekster utendørs. Hos Ask & Loke har vi[…]
Vi ønsker å trekke frem gode, lokale produsenter, og denne gangen er det Aass bryggeri som får stå i rampelyset. Visste du at Aass er Norges eldste eksisterende bryggeri? I[…]
Alle osteelskere: hold av onsdag 25. april! Da byr vi på en helt spesiell meny hvor alle retter inneholder ost fra Eiker gårdsysteri. Når vi snakker om gode oster går[…]
Hipp hipp hurra! Ask & Loke holder åpent på 17. mai og serverer god mat til både store og små. Det blir så klart både pølser og is – og[…]
Du vet kanskje at det finnes fem forskjellige grunnsmaker – salt, søtt, surt, bittert og umami. Men visste du at barn kjenner smak allerede før de blir født? Ved å[…]
Vi holder åpent fra kl. 16:00 i påsken, og serverer vår fristende delingsmeny. Kom innom for et sosialt og hyggelig måltid! Menyen vår finner du her Mandag 2. påskedag holder[…]
I samarbeid med vår lokale kjøttprodusent Axel Andersen kjøtt AS har vi de siste månedene tørkemodnet noe av det beste storfe vi kunne få tak i. Facebook-siden for arrangementet finner[…]
Onsdag 7. mars inviterer vi til Winemaker’s dinner med Ferrari. Denne kvelden serverer vi en 8-retters meny med norsk sjømat som matches med et utvalg musserende vin. Ferrari har helt[…]
Har du smakt noe fra vår julemeny? Du vil oppleve at den gjenspeiler norske juletradisjoner, men med en spennende vri her og der. Vi har både delingsretter og individuelle retter.[…]
Har du prøvd lunsjmenyen hos Ask og Loke? Dette må være det perfekte stedet for lunsj i Drammen. Vi fokuserer på lokale råvarer og mat med høy kvalitet. Stikkord er[…]