Siste nytt...

.

ramslök

Nyttig ugress

Det er kanskje høsten man først og fremst forbinder med sanking, men også på våren og sommeren kan man finne ville, spiselige vekster utendørs. Hos Ask & Loke har vi[…]

KEEP READING

Vi har åpent på 17. mai

Hipp hipp hurra! Ask & Loke holder åpent på 17. mai og serverer god mat til både store og små. Det blir så klart både pølser og is – og[…]

KEEP READING
Smaksutvikling hos barn Ask og Loke

La barna smake!

Du vet kanskje at det finnes fem forskjellige grunnsmaker – salt, søtt, surt, bittert og umami. Men visste du at barn kjenner smak allerede før de blir født? Ved å[…]

KEEP READING

Påske hos Ask og Loke

Vi holder åpent fra kl. 16:00 i påsken, og serverer vår fristende delingsmeny. Kom innom for et sosialt og hyggelig måltid! Menyen vår finner du her Mandag 2. påskedag holder[…]

KEEP READING

Ny event: Butchers night 21. mars

I samarbeid med vår lokale kjøttprodusent Axel Andersen kjøtt AS har vi de siste månedene tørkemodnet noe av det beste storfe vi kunne få tak i. Facebook-siden for arrangementet finner[…]

KEEP READING
Winemakers dinner Ask og Loke Drammen

Velkommen til Winemaker’s dinner

Onsdag 7. mars inviterer vi til Winemaker’s dinner med Ferrari. Denne kvelden serverer vi en 8-retters meny med norsk sjømat som matches med et utvalg musserende vin. Ferrari har helt[…]

KEEP READING
Jul hos Ask og Loke i Drammen

Ask og Lokes julemeny

Har du smakt noe fra vår julemeny? Du vil oppleve at den gjenspeiler norske juletradisjoner, men med en spennende vri her og der. Vi har både delingsretter og individuelle retter.[…]

KEEP READING
Lunsj på Ask og Loke i Drammen

Lunsj i Drammen

Har du prøvd lunsjmenyen hos Ask og Loke? Dette må være det perfekte stedet for lunsj i Drammen. Vi fokuserer på lokale råvarer og mat med høy kvalitet. Stikkord er[…]

KEEP READING