Lunsj i Drammen

Lunsj på Ask og Loke i Drammen

Lunsj i Drammen

Har du prøvd lunsjmenyen hos Ask og Loke? Dette må være det perfekte stedet for lunsj i Drammen. Vi fokuserer på lokale råvarer og mat med høy kvalitet. Stikkord er raust, jordnært og folkelig.

Ask og Loke har avtaler med blant andre Ask gård i Nordmarka, Egge gård i Lie, Eiker gårdsysteri i Hokksund og så klart Aass bryggeri i Drammen. Hos oss er det ingen spiseplikt, du kan godt komme innom bare for noe godt å drikke. Vi har digg kaffe fra Kaffa Oslo – et lite kaffebrenneri med store ambisjoner. Men vi anbefaler så klart å sjekke ut vår lunsjmeny!

Til lunsj nå i november kan du blant annet få servert salat med norsk chevre laget på geitemelk fra Haukeli. Visste du forresten at chevre betyr geit på fransk? Osten har en frisk og syrlig smak. Vi serverer den med hjertesalat, pepperrotmajones, ristede gresskarkjerner og honning.

En annen ost vi liker er Holtefjell ost fra Eiker gård. Den har fått flere utmerkelser, blant annet spesialitet-merket for sin unike smak! Holtefjell ost serveres på surdeigsbrød med kylling, sopp, sennep, salat og epledressing. Vi byr også gjerne på jordskokksuppe med bresert lam eller byggotto med sesongens sopp.

Kom alene eller ta med kjæresten, en venn eller kollega og nyt en hyggelig lunsj hos oss da, vel!

Fullstendig lunsjmeny finner du her!

Du får også dagens husmann og dagens dessert, bare spør din servitør hva kokkene har laget til lunsj den dagen du kommer innom.

Senere på dagen serverer vi en delingsmeny, individuelle retter og desserter samt drikkevarer.

Ask og Loke holder til på Bragenes torg 4 i Drammen. Vi åpner klokken 11 tirsdag-lørdag, og kl. 14 på søndager. Håper vi sees!

Lunsjmeny Ask og Loke Drammen

Like: