Meny

Meny

Dessert

 

Sjokolade ganache med smak av karamell,
pasjonsfrukt-krem, mandelmelkis. (L.M)                                              135,-

 

Brunt smør is, kakesmuler med
smak av laurbærblad, honning.  (L)                                                         135,-

5 RETTER                     695,-

H: HVETE / HE: HAVRE / BG: BYGG / SP: SPELT/ R: RUG / S: SKALLDYR / E: EGG / F: FISK / K: KJØTT / SO: SOYA / L: LAKTOSE /
HN: HASSELNØTTER / V: VALNØTTER / PE: PEKANNØTTER/ / SF: STEINFRUKT /KO : KOKKOSNØTT /SP SPOR AV NØTTER /
BF : BELGFRUKTER / M: MANDLER / SE: SELLERI / SEN: SENNEP / SES: SESAMFRØ / B: BLØTDYR /
SO2: SVOVELDIOKSID OG SULFIT

Ask meny

Lunsjmeny serveres hver dag til kl 16:00

Chevresandwich
Beter, geitost/chevre, peanøtter, hasselnøtter og friterte kapers
215,-
(M,N,G)

Avocadosandwich
Husets cocktailsaus, posjert egg, vegansk kaviar og sesamfrø
209,-
(G,E,Ses)

 

Toast med and og kylling pate
Rødvin i variasjon, løk, pistasj og bacon
209,-
(G,So2,M,N)

 

Rekesandwich
Husets cocktailsaus, mango, avocado og peanøtter
229,-
(G,P,Sk)

 

Biffsandwich
Karamellisert løk, dijon og béarnaise
245,-
(G,Sen,M,So2,E)

 

Brioche med gravlaks
Erter, rødløk, posjert egg og ørretrogn
229,-
(F,E,G)

 

Skagensandwich
Reker, dill og eggkrem
229,-
(G,Sk,E)

 

Fiskesuppe
Dagens fangst, blåskjell og gressløk, serveres med brød og smør
225,-
(G,M,F,Sk,Bl)

Biffmeny

Alle våre biffer serveres med grillede grønnsaker og valget mellom béarnaise eller peppersaus
(E,M,So2)

Ytrefilet
439,-

Entrecôte
499,-

Tomahawk 1100g
Passer til 2-3 personer
1449,-

 

Loke meny

Chevre Salat
Asparges, agurk, beter, honning og sitronsaus
239,-
(M,N)

 

Cæsar Salat
Marinert Kylling, krutonger, parmigiano ost og bacon
239,-
(E,M,So2,Se,G)

 

Moules Frites
Blåskjell i kremet saus med hvitløk, sjalottløk og fersk dill

Serveres med fries og aioli
269,-
(Bl,M,So2,E,G)

 

Ask Burger / Loke Burger
Cheddar, husets burgersaus, sylteagurk, karamellisert løk, bacon /

/ Blåmuggost, brent løk og husets BBQ sauce
259,-
(G,M,E,Se)

Ostetallerken
Et utvalg norske oster med passende tilbehør
249,-
(M,G,N)

 

Spekemat
Norsk spekemat med pisket smør, kjeks og mandler
249,-
(G,N,M)

Østers

Med dagens variasjon, spør din servitør
(Bl,So2)

1 stk     439,-

3 stk     
169,-

 

 6 stk     329,-

12 stk     
639,-

Forretter

And og kylling pate
Pistasj, brioche og rødvin i variasjon
189,-
(M,G,So2,E)

 

Håndplukkede kamskjell
Sellerirot, sellerirotpuré, salturt, vegansk kaviar og skalldyrsaus
199,-
(Sel,Bl,Sk,M,Ses)

 

Betetartar
Avocado, peanøtter, bonnespirer og capers

179,-
(P)

Hovedretter

Torsk
Asparagus, bønner, potetpuré og baconsaus
379,-
(F,M,Soy)

 

Lam
Bulgur, erter, gulrøtter og sitron verbena saus
399,-
(G,Sel,M,So2)

 

Hvit Asparges
Limabønnepuré, edamame, miso og chimichurri

359,-
(Soy)

Tilbehør

59,-

Fries
Bakt potet (M)
Fløtegratinerte poteter
(M)
Potetmos
(M)
Sidesalat

Desserter

159,-

Kaffecrème Brûlée med karamellisert sitron (E,M)
Sjokoladefondant og rømmeis (G,E,M)
Ostekake med bringebær
(M,G)
Sesongens pavlova
(E,M)
Chia og kokkosnøtt pannacotta med ananas

3-Retters menu  699, –

5-Retters menu  899, –

Vinpakke 3-retters  449, –

Vinpakke 5-retters  649, –

G : Glutenholdig korn / Sk : Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter
Soy: Soya /
M: Melk / N: Nøtter / Sel: Selleri / Sen: Sennep / Ses: Sesamfrø
So2: Svoveldioksid og sulfitt /
Bl: Bløtdyr